Despre mine

Mircea Săplăcan

Sunt Mircea Săplăcan, motivez antreprenorii să folosească eficient online-ul și tehnologia pentru a-și dezvolta afacerile.

Misiunea mea este să reaprind pasiunea antreprenorilor pentru afacerea lor sau, acolo unde este cazul, să încurajez și să inspir tinerii porniți pe acest drum. Am avut provocări și rezultate în viață și în afaceri, dar am cunoscut și eșecul sau neîmplinirea obiectivelor personale sau profesionale. Toate acestea m-au format să fiu deschis la noi lecții, dar și să împărtășesc din cele învățate cu cei care vor să-și dezvolte business-ul.

Reconectarea la viziunea inițială și planificarea strategică sunt primii pași pe care îi recomand înainte de a ajunge la capitolul pragmatic, despre creșterea vânzărilor, prin instrumente de digital marketing. Experiența acumulată în sesiunile de consultanță, la pachet cu rezultatele la care am ajuns împreună cu antreprenorii, au însemnat o continuă dezvoltare personală și personală.

Sunt fondatorul Emiral Media, o echipă fantastică alături de care promovăm și digitalizăm afacerile clienților agenției. Rămân în felul acesta conectat la ceea ce se întâmplă în business, fiind relevant pentru clienții mei.

Last modified: 24 mai 2019

Comments are closed.